a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en Sustay slaan eerste paal voor 36 eengezinswoningen in Arnhem

18-11-2016
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en Sustay slaan eerste paal voor 36 eengezinswoningen in Arnhem

In Arnhem – Malburgen is op 17 november officieel de bouw gestart van 36 energiezuinige eengezinswoningen. Chris van Harten van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, Menno Schapendonk en Frank Pieper van Sustay, Tjeerd de Boer van Schutte Bouw en Henk van Ramshorst van Volkshuisvesting verrichtten de openingshandeling.

De 36 woningen zijn gelegen in de wijk Malburgen aan de Van Berkumstraat. De woningen zijn ontwikkeld door Sustay, de ontwikkelaar van huurwoningen uit Utrecht. Het ontwerp is van IKB Architecten uit Lochem en wordt gerealiseerd door Schutte Bouw uit Zwolle. Het project is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen de gemeente Arnhem, woningcorporatie Volkshuisvesting, Sustay en de omgeving. De woningen zijn een belegging van het ASR Dutch Core Residential Fund. De onlineverhuur van de woningen start 1 december 2016 via www.huishureninarnhem.nl.

Vorige