a.s.r. real estate

Woningproject Marie Louise in Ede verkocht aan ASR Dutch Core Residential Fund

12-10-2016
Woningproject Marie Louise in Ede verkocht aan ASR Dutch Core Residential Fund

OLCO, Van Campen en ASR Dutch Core Residential Fund hebben overeenstemming bereikt over de verkoop en realisatie van het woningproject Marie Louise te Ede. CBRE begeleidde OLCO bij het gehele verkooptraject.

OLCO heeft het project ontwikkeld dat is gelegen aan de Waterlooweg in het centrum van Ede. Het appartementencomplex bestaat uit totaal 32 appartementen en maakt onderdeel uit van het woningproject Centre Village. De 32 woningen hebben een gemiddeld gebruikersoppervlakte van 95 m2 en beschikken over een individuele berging en een parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Van Campen Bouwgroep uit Zelhem zal zorgdragen voor de realisatie. De beoogde oplevering van het complex staat gepland voor eind 2017.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund: ”Deze acquisitie kwam tot stand dankzij de goede samenwerking met OLCO en Van Campen Bouwgroep. Recentelijk namen we de huurappartementen boven de nabijgelegen Hoogvlietsupermarkt in Ede over. Ede is een economisch sterke regio en een populair woongebied. Uit ervaring weten wij dat hier veel vraag is naar hoogwaardige appartementen in het middeldure huursegment. We zijn daarom blij dat we het bezit van het ASR Dutch Core Residential Fund in Ede verder kunnen uitbreiden."

Mark Westra, Directeur OLCO: ”OLCO heeft samen met Middendorp Holding en Van Campen het totale project ontwikkeld, bestaande uit 80 woningen, een bedrijfsruimte en een parkeergarage. Door de crisis is het laatste appartementencomplex, Marie Louise, door ons herontwikkeld. Wij hebben daarmee een heel mooi complex kunnen realiseren dat uitstekend op de hoogwaardige wensen van a.s.r. inspeelde. We kunnen tevreden zijn over het proces met a.s.r. en zullen eind 2017 Marie Louise opleveren.”

Woningproject Marie Louise in Ede interieur

 

 

Vorige