a.s.r. real estate

Levi’s store opent winkel op Diezerstraat 38 in Zwolle

10-10-2016
Levi’s store opent winkel op Diezerstraat 38 in Zwolle

Op 5 november opent Levi’s store haar deuren op de Diezerstraat 38 in Zwolle. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract met Gebroeders Coster Vastgoed BV.

De winkelruimte werd in opdracht van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer vergroot en geoptimaliseerd door het verwijderen van enkele tussenwanden. Hierdoor ontstond een winkel van circa 180 m2 (begane grond en 1ste etage). Daarnaast werd de gevel van dit monumentale pand in oude luister hersteld.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde a.s.r. vastgoed vermogensbeheer bij de totstandkoming van de verhuurovereenkomst. Kroese Paternotte trad op als adviseur namens de huurder.

Vorige