a.s.r. real estate

Dr. Martens opent nieuwe winkel in centrum van Maastricht

17-10-2016
Dr. Martens opent nieuwe winkel in centrum van Maastricht

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst gesloten met Dr. Martens voor het pand aan de Kleine Staat 19 in Maastricht. Dit pand werd vorige maand aangekocht en opgenomen in de portefeuille van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Dr Martens neemt de winkellocatie over van Invito en huurt een vloeroppervlak van circa 93 m2 op de begane grond, circa 77 m2 op de eerste verdieping en circa 51 m2 op de tweede verdieping. De winkel zal naar verwachting dit jaar nog open gaan.


Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield trad op als adviseur van a.s.r.vastgoed vermogensbeheer. The McDevitt Company adviseerde huurder Dr Martens in deze transactie.

Vorige