a.s.r. real estate

Sustay en a.s.r. slaan eerste paal voor 40 huurappartementen in Nieuwegein

15-09-2016
Sustay en a.s.r. slaan eerste paal voor 40 huurappartementen in Nieuwegein

In Nieuwegein startte vandaag officieel de bouw van veertig levensloopbestendige huurappartementen. Wethouder Hans Adriani van de gemeente Nieuwegein, Robbert van Dijk van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, Menno Schapendonk van Sustay en Harrie van Noorden van Thunnissen Bouw verrichten de openingshandeling.

De veertig appartementen zijn gelegen in de wijk Jutphaas Wijkersloot aan de Van Reeslaan. Het appartementengebouw is ontwikkeld door Sustay, de ontwikkelaar van huurwoningen uit Utrecht. Het gebouw is ontworpen door Bureau 070 uit Den Haag en wordt gerealiseerd door Thunnissen Bouw uit Heemstede. De appartementen zijn een belegging van het ASR Dutch Core Residential Fund. De verhuur van de woningen start medio december 2016. Blijf op de hoogte via de website www.hureninvanreeshof.nl

Er worden op het dak van het appartementengebouw maar liefst 130 zonnepanelen geplaatst. Door deze en andere duurzaamheidsmaatregelen zullen de energiekosten van de huurappartementen laag zijn.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund: “De huurappartementen Van Reeshof zijn een goede aanvulling op het bestaande aanbod aan huurwoningen in Nieuwegein. We zien dat er in Nieuwegein behoefte is aan huurwoningen voor senioren. Op deze doelgroep richten we ons dan ook bij de verhuur van deze appartementen.”

‘Met a.s.r. vastgoed vermogensbeheer hebben wij vorig jaar een definitief akkoord bereikt over deze levensloopbestendige huurappartementen. Er is in Nieuwegein - ook in de wijk Jutphaas - een noodzaak om te komen tot meer passende woningen voor met name senioren. Daarmee kan ook doorstroming in de wijk worden georganiseerd. Wij zijn erg blij hier onze maatschappelijke bijdrage aan te kunnen leveren’ vertelt Menno Schapendonk van Sustay.


Vorige