a.s.r. real estate

Specialist in sneakers en streetwear in De Passage in Den Haag

08-09-2016
Specialist in sneakers en streetwear in De Passage in Den Haag

Snipes, specialist in sneakers en streetwear, breidt zijn netwerk van lokale vestigingen uit. Het bedrijf huurt met ingang van 1 september 2016 winkelruimte in De Passage in Den Haag. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract af met Snipes. Het betreft een winkel met circa 272 m2 op de begane grond en circa 312 m2 in de kelder.

Snipes
Snipes begon in 1998 met de opening van de allereerste winkel in Essen, Duitsland. Sindsdien is het aantal winkels constant toegenomen, zowel in Nederland als in Duitsland, Oostenrijk en in Zwitserland. De Haagse vestiging is de zevende winkel van Snipes in Nederland. 

De Passage
De Passage (12.000m2) is de oudste winkelpassage van Nederland en bevindt zich prominent op een A1 locatie tussen de Spuistraat en Noordeinde in Den Haag. Het winkelcentrum focust zich op het midden tot hoog segment en bestaat uit zelfstandige ondernemers, landelijke formules versterkt met internationale winkels. De Passage profiteert van de nieuw ontstane winkelrouting in Den Haag.

Vorige