a.s.r. real estate

Revolutionair Japans brillenmerk opent shop in De Passage in Den Haag

21-09-2016
Revolutionair Japans brillenmerk opent shop in De Passage in Den Haag

OWNDAYS, het revolutionaire brillenmerk uit Japan opent vandaag, 21 september 2016 zijn eerste winkel in Nederland in De Passage in Den Haag. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract af met OWNDAYS. Het betreft een winkel in het historische gedeelte van De Passage met circa 120 m2 op de begane grond, circa 75 m2 in de kelder en 115 m2 op de entresol.

OWNDAYS is aangekomen in Nederland en zet een vlag in het 10de land waarin dit revolutionaire Japanse brillenmerk aanwezig is. De consument zal meer dan 1500 bril ontwerpen ontdekken, geschikt voor iedere gelegenheid en passend bij de persoonlijke stijl. Daar bovenop, de bril kan in slechts 20 minuten klaar zijn.

CBRE trad in deze transactie op voor verhuurder a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.

Vorige