a.s.r. real estate

Maersk verlengt huurcontract Willemswerf Rotterdam

12-09-2016
Maersk verlengt huurcontract Willemswerf Rotterdam

In het karakteristieke kantoorgebouw ‘de Willemswerf’ in Rotterdam aan de Maas hebben verhuurder a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en huurder Maersk Line Netherlands B.V. de huur verlengd. Het gaat om circa 4.168 m² kantoorruimte gelegen op de 7de en 8ste verdieping van het kantoorgebouw en 80 parkeerplaatsen.

De begane grond van de Willemswerf is recent volledig gerenoveerd waardoor een zeer aantrekkelijke multifunctionele entreehal gecreëerd is. De begane grond beschikt over meerdere hoogwaardige huurdersvoorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant, een koffiebar, diverse vergaderfaciliteiten en lounge plekken. Naast de renovatie van de begane grond is a.s.r. vastgoed vermogensbeheer tevens bezig om de kantoorverdiepingen gefaseerd te renoveren. De gehuurde kantoorverdiepingen van Maersk worden volledig gerenoveerd opgeleverd.

undefined

Maersk Line is ‘s werelds grootste containerrederij welke is opgericht in 1904 in Denemarken. Maersk Line biedt oceaanvervoer aan over alle delen van de wereld via 306 kantoren in 114 landen en dit door middel van ruim 600 containerschepen met een totale capaciteit van 2 miljoen standaardcontainers wat ongeveer 19% van het wereldtotaal is.

Maersk Line Netherlands werd geadviseerd door Cushman & Wakefield. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer werd geadviseerd en vertegenwoordigd door CBRE en DTZ Zadelhoff.

Vorige