a.s.r. real estate

Hudson's Bay Company vestigt zich ook in Amstelveen

28-09-2016
Hudson's Bay Company vestigt zich ook in Amstelveen

Hudson's Bay Company (HBC) kondigde vandaag aan dat ze huurovereenkomsten heeft getekend voor twee nieuwe locaties, Amstelveen en Almere. Dit in aanvulling op de eerder aangekondigde elf locaties. In totaal beslaan de contracten 172.400 m2 en bestaan ze uit 12 Hudson's Bay winkels en een Saks OFF 5TH winkel.

Zoals HBC eerder bekendmaakte, is de onderneming voornemens de Nederlandse markt te betreden en er de komende twee jaar tot 20 nieuwe warenhuizen te openen. HBC zal bij deze uitbreiding naar de Nederlandse Markt gebruik maken van haar bestaande Europese infrastructuur en twee nieuwe winkelformules introduceren. 

Amstelveen, Buitenplein 101
Het "Stadshart" van Amstelveen, dat meerdere malen verkozen is tot het beste winkelcentrum van Nederland, heet de Hudson's Bay van 20.600 m2 van harte welkom aan de oostkant van het winkelcentrum. Hudson's Bay en a.s.r. gaan het bestaande gebouw, in nauwe samenwerking met de gemeente Amstelveen en andere belangengroepen volledig aanpassen.

Edwin van de Woestijne van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer: "Na Amersfoort, Haarlem en Leiden heet ik Hudson’s Bay van harte welkom in ons prachtige pand in Amstelveen. We zijn blij met de komst van het vernieuwende concept van HBC en zien er naar uit om samen met hen het winkelplezier in Amstelveen te vergroten. Het besluit van HBC om nog een langjarige samenwerking met a.s.r. aan te gaan, geeft aan dat we op de juiste locaties zitten en een sterke vastgoedpartner in retail zijn.”

Almere, Citadel 16 van Unibail-Rodamco
Hudson’s Bay komt in Citymall Almere, een winkelcentrum ontworpen door de bekende Nederlandse architect Rem Koolhaas. Het winkelcentrum staat in het hart van het stadscentrum en is een populaire regionale winkelbestemming. Hudson’s Bay zal naast de voormalige V&D locatie ook nog andere delen op de eerste en tweede verdieping beslaan. De winkel wordt groter dan 10.000 m², krijgt directe toegang tot de twee grootste parkeergarages en sluit, als enige warenhuis in Flevoland, perfect aan op de mix van internationale merken en lokale winkeliers in het winkelcentrum.

Vorige