a.s.r. real estate

Shoeby sluit vier nieuwe huurovereenkomsten met a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

11-08-2016
Shoeby sluit vier nieuwe huurovereenkomsten met a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot recentelijk, namens het ASR Dutch Prime Retail Fund, vier nieuwe overeenkomsten voor bestaande winkels met Shoeby in winkelcentrum Hoge Vucht te Breda, winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten, winkelcentrum Vathorst in Amersfoort en winkelcentrum Floriande te Hoofddorp.
 
Danvast Real Estate trad op als adviseur namens Shoeby Fashion. De vier winkelcentra zijn eigendom van het ASR Dutch Prime Retail Fund.
 
Shoeby
In 1981 werd de eerste Shoeby-winkel geopend in Den Bosch, opgezet door het echtpaar Mieke en John van Deursen. Wat op zeventig vierkante meter begon is uitgegroeid tot een mode-retailketen met ruim 220 winkels in Nederland en België.
 
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer investeert namens haar opdrachtgevers in vastgoed en beheert beleggingen in winkels, kantoren en woningen en agrarische grond. Als onderdeel van a.s.r., één van de grootste verzekeraars van Nederland, streeft a.s.r. vastgoed vermogensbeheer naar stabiele ontwikkeling van de waarde van vastgoed voor gebruikers, beleggers én de samenleving. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer doet dit door actief fund-, asset- en property management.
 
ASR Dutch Prime Retail Fund
Het ASR Dutch Prime Retail Fund is het winkelfonds van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Dit fonds omvat een portefeuille van ongeveer €1,4 miljard winkelvastgoed. De portefeuille bestaat uit winkels op A1-locaties, (wijk)winkelcentra en supermarkten, met een totaal aan verhuurbare vloeroppervlakte van meer dan 366.000m2. Institutionele beleggers kunnen participeren in dit fonds.

Vorige