a.s.r. real estate

Adecco Nederland Holding B.V. kiest voor kantoor Yin Yang in Utrecht

01-08-2016
Adecco Nederland Holding B.V. kiest voor kantoor Yin Yang in Utrecht

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft in opdracht van ASR Property Fund N.V., een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal,  een huurovereenkomst gesloten met Adecco Nederland Holding B.V. Het bedrijf heeft per 01 september 2016 haar intrek genomen in het kantoorgebouw Yin Yang aan de Euclideslaan 1 in Utrecht.  In totaal huurt Adecco Nederland Holding B.V. 422 m2.

Kantoorgebouw Yin Yang is eigendom van ASR Property Fund N.V., een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V., die ook de verhuur van kantoorruimte in Yin Yang verzorgt, bracht deze transactie tot stand. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Vorige