a.s.r. real estate

Woningen Schuytgraaf in Arnhem aan ASR Dutch Core Residential Fund opgeleverd

17-06-2016
Woningen Schuytgraaf in Arnhem aan ASR Dutch Core Residential Fund opgeleverd

Janssen de Jong Projectontwikkeling leverde 27 mei 2016, 42 huurwoningen in de wijk Schuytgraaf in Arnhem op aan het ASR Dutch Core Residential Fund. Op vrijdag 17 juni werd de succesvolle bouw en oplevering samen met de huurders en Janssen de Jong Bouw gevierd. Wethouder Elfrink opende deze dag met een “officiële handeling” het speeltuintje dat door het ASR Dutch Core Residential Fund aan de bewoners is aangeboden.

De 42 huurwoningen zijn gelegen aan de Daphnestraat en het Dianaplantsoen in het Arnhemse Schuytgraaf en zijn 109 en 127 m² groot. De woningen hebben allemaal een luxe keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer. Er is op dit moment nog maar één woning te huur. Meer informatie is te vinden op www.huishureninarnhem.nl.

Architect Mathieu Bulkens ontwierp de woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De woningen werden gebouwd door Janssen de Jong Bouw.

Vorige