a.s.r. real estate

Oplevering woningen Frankhuis in Zwolle

03-06-2016
Oplevering woningen Frankhuis in Zwolle

Op 2 juni leverde huurwoningontwikkelaar SUSTAY | verantwoord wonen, de woningen in de wijk Frankhuis in Zwolle op aan a.s.r vastgoed vermogensbeheer. Het gaat om 12 energiezuinige eengezinswoningen met zonnepanelen. De woningen worden toegevoegd aan de woningportefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund.

Eerder werden door Sustay 18 woningen in de wijk Breecamp opgeleverd. Op 2 juni volgden 12 woningen in de wijk Frankhuis. In totaal gaat het om 30 grondgebonden eengezinswoningen op de nieuwbouwlocatie Stadshagen in Zwolle. De woningen zijn gebouwd door Schutte Bouw & Ontwikkeling.

De woningen zijn gelegen in de wijken Frankhuis en Breecamp op de nieuwbouwlocatie Stadshagen, ten noordwesten van het centrum van Zwolle. Stadshagen is inmiddels ruim 16 jaar bewoond. Het is een jonge, moderne wijk waar al meer dan 20.000 mensen wonen, werken, winkelen, leren en recreëren.

 

Vorige