...

">
a.s.r. real estate

Erik Somsen verrast met koninklijke onderscheiding

21-06-2016
Erik Somsen verrast met koninklijke onderscheiding

Erik Somsen, directeur landelijk vastgoed, ontving een koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens het symposium "Duurzaam boeren op goede gronden".

​Erik nam afscheid van a.s.r. omdat hij met pensioen gaat. Voorafgaand aan de feestelijke afscheidsreceptie was het door a.s.r. vastgoed vermogensbeheer georganiseerde symposium "Duurzaam boeren op goede gronden".

Totaal onverwacht
Aan het begin van het symposium werd Erik verrast met een koninklijke onderscheiding. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding ontving hij uit handen van Frits Naafs, burgemeester van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Erik: 'Ik heb het symposium samen met collega's voorbereid en had met allerlei scenario's rekening gehouden, maar dit kwam echt totaal onverwacht.'

Grootste agrarische grondportefeuille
Erik kreeg de onderscheiding onder andere voor zijn bijdrage aan de groei van de landelijk vastgoedportefeuille, die de grootste agrarische grondportefeuille in Nederland is. Hij was nauw betrokken bij het ontstaan van de revisie van het Nederlandse pachtstelsel, het zogenoemde Akkoord van Spelderholt.

Met passie
Uiteraard is Erik blij met de onderscheiding. 'Ik vind het heel eervol, maar ik had mijn werk nooit kunnen doen zonder de samenwerking met vele anderen. Ik vind eigenlijk dat heel veel mensen met mij dat lintje hadden moeten krijgen. Ik ben wel heel erg trots. Ik ben mijn hele leven - en de laatste 15 jaar bij a.sr. - met passie met dit onderwerp bezig. Ik vind het nog steeds de mooiste beleggingsportefeuille.'

 

Vorige