a.s.r. real estate

Centrum voor Zwangerschap & Geboorte in winkelcentrum Terwijde Leidsche Rijn Utrecht

06-06-2016
Centrum voor Zwangerschap & Geboorte in winkelcentrum Terwijde Leidsche Rijn Utrecht

Na de zomervakantie opent het Centrum voor Zwangerschap & Geboorte (CvZG) haar deuren in winkelcentrum Terwijde in Leidsche Rijn Utrecht. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst voor 188 m2 met CvZG.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer ziet dat door toevoeging van zorgfuncties, naast landelijke trekkers en zelfstandig ondernemers, wijkwinkelcentra meer en meer een ontmoetingsplek vormen. De combinatie van laagdrempelige zorg met winkelopeningstijden in combinatie met een goede omgeving voor de dagelijkse boodschappen versterkt het winkelgebied.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer werd bij deze deal geadviseerd door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting B.V. uit Utrecht.

Centra voor Zwangerschap & Geboorte
CvZG biedt alle zorg rondom zwangerschap en geboorte onder één dak. CvZG is een snelgroeiende organisatie en op tal van plaatsen in Nederland actief in de geboortezorg. De vestiging in Terwijde wordt de 7de vestiging van CvZG in Nederland.

Winkelcentrum Terwijde
Winkelcentrum Terwijde (12.475 m2) is centraal gelegen tussen de wijken Terwijde en Het Zand in stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht. Het winkelcentrum biedt een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen en is uitstekend bereikbaar met ruime onbetaalde parkeergelegenheid.

 

Vorige