a.s.r. real estate

Coolcat opent grote Flagshipstore op Diezerstraat 65 in Zwolle

17-05-2016
Coolcat opent grote Flagshipstore op Diezerstraat 65 in Zwolle

Coolcat opent in augustus een nieuwe Flagshipstore volgens het laatste concept op Diezerstraat 65 in Zwolle. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract met Coolcat voor deze winkel. Op dit moment wordt de winkelruimte geoptimaliseerd waardoor er een winkel ontstaat van circa 650 m2. Boven de winkel worden 3 appartementen gerealiseerd. 

CoolCat, al langer op zoek naar meer m2 in Zwolle, opent hier in augustus een nieuwe Flagshipstore volgens het laatste concept. De nieuwe Flagshipstore zal bestaan uit twee verdiepingen voor tieners en kids.

De bestaande winkelruimte op de 1e verdieping wordt vergroot en op 1 niveau gebracht. Ook wordt de gevel aangepast. Hierdoor ontstaat een prachtige winkel met een oppervlakte van circa 650 m2. De leegstaande verdiepingen worden getransformeerd naar 3 appartementen, waardoor de leefbaarheid van het winkelgebied versterkt wordt.

Vorige