a.s.r. real estate

18 zeer energiezuinige woningen in Breecamp in Zwolle opgeleverd

02-05-2016
18 zeer energiezuinige woningen in Breecamp in Zwolle opgeleverd

Op 25 april leverde huurwoningontwikkelaar SUSTAY | verantwoord wonen 18 zeer energiezuinige (EPC 0) eengezinswoningen in Breecamp in Zwolle op. Het ASR Dutch Core Residential Fund neemt deze woningen op in haar portefeuille.

In totaal gaat het om 30 grondgebonden eengezinswoningen op de nieuwbouwlocatie Stadshagen in Zwolle. De eerste 18 woningen in de wijk Breecamp zijn per 25 april 2016 opgeleverd, op 2 juni 2016 volgen nog 12 energiezuinige woningen in de wijk Frankhuis. De woningen worden gebouwd door Schutte Bouw & Ontwikkeling en na oplevering opgenomen in de portefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund.

De woningen zijn gelegen in de wijken Frankhuis en Breecamp op nieuwbouwlocatie Stadshagen, ten noordwesten van het centrum van Zwolle. Stadshagen is inmiddels ruim 16 jaar bewoond. Het is een jonge, moderne wijk waar al meer dan 20.000 mensen wonen, werken, winkelen, leren en recreëren.

De verhuur verloopt voorspoedig. Bij oplevering zijn naar verwachting alle woningen in Breecamp en Frankhuis verhuurd. Meer informatie over de huurwoningen is te vinden op www.huishureninzwolle.nl.

Vorige