a.s.r. real estate

MVGM Woningmanagement Amersfoort uitgeroepen tot beste woningbeheerder

12-04-2016

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft MVGM Woningmanagement Amersfoort uitgeroepen tot beste woningbeheerder 2015. Met name op het onderdeel huurderstevredenheid en specifiek de onderdelen klantcontact en de afhandeling van reparatieverzoeken en klachten scoorden zij bovengemiddeld.

Elk jaar worden de zes vastgoedbeheerders die voor a.s.r. vastgoed vermogensbeheer werkzaam zijn, beoordeeld op technische, commerciële en administratieve onderdelen. Ook de resultaten van het jaarlijkse huurderstevredenheidsonderzoek worden meegewogen. Op basis hiervan wordt één van hen uitgeroepen tot de beste woningbeheerder.

Robbert van Dijk, Managing Director Residential van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer:“ In het woningfonds (ASR Dutch Core Residential Fund) streven we naar optimale resultaten voor onze klanten. De beheerders zijn aanspreekpunt voor onze huurders en daarmee een belangrijke schakel in ons contact met de huurders. MVGM Woningmanagement Amersfoort heeft in 2015 laten zien hier goed oog en aandacht voor te hebben. De bovengemiddelde tevredenheid van onze huurders over MVGM had vooral betrekking op de onderdelen klantcontact en de afhandeling van reparatieverzoeken en klachten. Wij feliciteren MVGM Woningmanagement Amersfoort van harte met het behaalde resultaat”

Commercieel directeur Gerard Bakker en operationeel directeur Manfred Ziere van MVGM Woningmanagement, zijn blij met de eervolle vermelding als bevestiging van de kwaliteit die MVGM als Vastgoedregisseur levert. We hebben laten zien dat onze klantgerichte werkwijze een constante hoge kwaliteit van dienstverlening oplevert – en dat is wat MVGM ook in 2016 zal nastreven.

Vorige