a.s.r. real estate

Just Brands huurt 600 m2 winkelruimte in Breda

06-04-2016

Just Brands opent op 1 augustus 2016 een winkel van 600 m2 aan Eindstraat 15-17 in Breda. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot de langjarige huurovereenkomst namens het ASR Dutch Prime Retail Fund.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer kocht twee jaar geleden namens het ASR Dutch Prime Retail Fund het winkelpand aan de Eindstraat 15. Om te voldoen aan de vraag naar grotere winkelpanden voegde a.s.r. vastgoed vermogensbeheer de winkelruimte aan de Eindstraat 15 en 17 samen tot één winkelpand. Het winkelpand heeft na ontwikkeling een oppervlakte van circa 600 m2, bestaande uit begane grond inclusief eerste en tweede verdieping. 

Just Brands opent de winkel op 1 augustus 2016. De winkelformule Just Brands houdt zich bezig met het ontwerp, de logistiek, marketing en verkoop van de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. In de Benelux heeft Just Brands 1.500 verkooppunten.

In deze transactie trad KroesePaternotte op namens a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Brickstone Retail adviseerde Just Brands.

Vorige