a.s.r. real estate

Bewoners in Zeist stemmen in met woningverbetering

06-04-2016
Bewoners in Zeist stemmen in met woningverbetering

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en BAM Woningbouw hebben onlangs een overeenkomst getekend voor het verbeteren van 46 eengezinswoningen in Zeist, waarbij BAM ook de bewonerscommunicatie verzorgt. Het woningfonds van a.s.r. investeert in een duurzame verbetering van de bestaande woningen. De bewoners in Zeist zijn enthousiast en hebben binnen twee weken na de informatiebijeenkomst met grote meerderheid ingestemd met de werkzaamheden.

Bij veel na-oorlogse woningen zijn de isolatie en ventilatie verouderd of installaties gedateerd. Door de woningen goed te isoleren en ventileren gaan de stookkosten voor de huurders omlaag en het wooncomfort omhoog. BAM heeft een efficiënte aanpak om deze werkzaamheden in bewoonde staat uit te voeren. Na afloop behalen de 46 woningen in Zeist het zuinige energielabel A. Met deze verduurzaming geeft het woningfonds van a.s.r. invulling aan haar ambities op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Gelijktijdig met de energetische verbetering krijgen de woningen een esthetische vernieuwing. BAM past geïntegreerde zonnepanelen toe op het nieuwe dak en vervangt de borstweringspanelen. De nieuwe kleurstelling van de gevel en kozijnen is met de bewoners afgestemd. BAM gaat ervan uit dat de werkzaamheden in juli 2016 worden afgerond.

Vorige