a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer behoort tot de Best Workplaces in Nederland!

23-03-2016
a.s.r. vastgoed vermogensbeheer behoort tot de Best Workplaces in Nederland!

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft de 17de plaats op de lijst van Best Workplaces 2016 van Nederland bereikt. De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Afgelopen dinsdag werd de lijst van 2016 bekend gemaakt.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald.

Dick Gort, CEO a.s.r. vastgoed vermogensbeheer: “Wij zijn er trots op dat we een great place to work zijn! Dit is het resultaat van de inzet van al onze mensen. Collega’s weten elkaar snel te vinden en spreken elkaar aan. Samen gaan we voor het beste resultaat voor onze klanten zoals huurders, pachters en beleggers. We zijn trots op ons vastgoed, hebben vertrouwen in elkaar en hebben vooral plezier in ons werk!”

Caroline Mullers, senior consultant Great Place to Work Nederland: "De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn!"

Over Great Place to Work®:
Al meer dan 25 jaar helpt Great Place to Work® wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Workplace. Great Place to Work® doet dit door begeleiding in de ontwikkeling van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Overal werkt GPTW met dezelfde onderzoeksmethode die begin jaren tachtig is ontwikkeld door de journalisten Robert Levering en Milton Moskowitz. Het insti¬tuut, met hoofdkantoor in San Francisco, stelt elk jaar in 50 landenlijsten samen. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het het grootste onderzoek in zijn soort.

Vorige