a.s.r. real estate

a.s.r. maakt natuurbegraven op landgoed De Utrecht mogelijk

11-03-2016
a.s.r. maakt natuurbegraven op landgoed De Utrecht mogelijk

Op 26 februari tekenden a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en Stichting EEN&AL Natuurbegraven een overeenkomst, waarmee a.s.r. als eigenaar een deel van de grond van landgoed De Utrecht in erfpacht uitgeeft aan EEN&AL Natuurbegraven, om dit te beheren als natuurbegraafplaats.

Met ruim 27 hectare behoort natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ tot één van de grootste natuurbegraafplaatsen van ons land. De natuurbegraafplaats, waar onlangs de eerste begraving plaatsvond, wordt beheerd volgens de principes van EEN&AL Natuurbegraven, waarbij een natuurlijke omgang met de dood, verbondenheid met de natuur en eerbied voor de natuurlijke kringloop centraal staan. Met de opbrengst van de grafrechten wordt de natuur op dit deel van landgoed De Utrecht verbeterd en verder ontwikkeld.

Meer informatie over de natuurbegraafplaats De Utrecht vindt u op: www.nbp-de-utrecht.nl

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en EEN&AL Natuurbegraven tekenen overeenkomst

Foto gemaakt door Locushaus: Harry Breviers namens a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, Joyce Sengers namens EEN&AL Natuurbegraven en notaris Stijn Marks.

Vorige