a.s.r. real estate

Albert Heijn Vleuterweide uitgeroepen tot Supermarkt van het Jaar

21-03-2016
Albert Heijn Vleuterweide uitgeroepen tot Supermarkt van het Jaar

De Albert Heijn in winkelcentrum Vleuterweide is uitgeroepen tot supermarkt van het jaar 2015-2016. Aan de verkiezing deden 166 (buurt)supermarkten mee. De prijsuitreiking was zaterdagavond 19 maart in Utrecht.

De verkiezing wordt elke twee jaar georganiseerd door de stichting Supermarkt van het Jaar bestaande uit Vakmedianet (uitgever van Distrifood en Foodmagazine) en het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, de koepelorganisatie van de supermarkten en food service bedrijven.

Winkelcentrum Vleuterweide gelegen in Leidsche Rijn Utrecht is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Wij feliciteren AH Vleuterweide met behalen van deze mooie titel! 

Vorige