a.s.r. real estate

Golf- en Countryclub Midden-Brabant uitgeroepen tot Golfbaan van Jaar 2015

12-01-2016
Golf- en Countryclub Midden-Brabant uitgeroepen tot Golfbaan van Jaar 2015

Tijdens de Golf Awards die plaatsvonden in Huis ter Duin in Noordwijk, werd Golf- en Countryclub Midden-Brabant uitgeroepen tot Golfbaan van het Jaar 2015. De publieksjury koos deze golfbaan als winnaar vanwege de innovatieve manier van baanonderhoud. Golfbaan Midden-Brabant gebruikt een duurzame en milieuvriendelijke methode voor de bemesting.

Golf- en Countryclub Midden-Brabant gebruikt het bio management systeem van Ian McMillan. In de zomer van 2014 zijn zij gestart met dit programma. De doelstelling is om te proberen de populatie en de activiteit van ziekte onderdrukkende microben te verhogen. Om de biologie van de bodem te verbeteren worden de greens behandeld met teacompost.

Golf- en Countryclub Midden-Brabant is gelegen op landgoed De Utrecht. De grond is eigendom van a.s.r. en langjarig in erfpacht uitgegeven. Wij feliciteren Golf- en Countryclub Midden-Brabant van harte met het behalen van deze mooie titel.  

Vorige