a.s.r. real estate

Nieuwe winkelhuurcontracten voor Korte Brugstraat en het Van Bergenplein in Etten Leur

17-12-2015

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot onlangs namens het ASR Dutch Prime Retail Fund diverse nieuwe huurcontracten af voor winkelpanden aan de Korte Brugstraat en het Van Bergenplein in Etten Leur, waaronder Kruidvat. Per 1 januari 2016 is het gehele project voor 100% verhuurd.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot een nieuw huurcontract af met Kruidvat voor de winkelruimte van circa 350 m2 aan de Korte Brugstraat 2, met Lekker & Makkelijk voor de winkelruimte aan het Van Bergenplein 2 en met de Rabobank voor de vestiging van een pinautomaat aan de Korte Brugstraat 2A. De laatste unit van circa 120 m2 aan de Geerkade 1C zal per 1 januari 2016 verhuurd zijn. Na deze transactie is het gehele project voor 100% verhuurd.

Het winkelgebied bestaat uit twee delen, te weten: het winkel- en woningcomplex Prinsenstaete aan de Geerkade/Korte Brugstraat en het winkel- en woningcomplex aan het Van Bergenplein. De gehele winkelplint op de begane grond heeft een totale oppervlakte van circa 4.100 m2 met trekkers als de Jumbo en Lidl. Naast deze twee supermarkten zijn er diverse  food- en non foodwinkels en daghoreca gevestigd. 

Vorige