a.s.r. real estate

Action kiest voor winkelcentrum Terwijde in Utrecht

03-12-2015
Action kiest voor winkelcentrum Terwijde in Utrecht

Action opent vandaag de deuren van een nieuwe winkel in winkelcentrum Terwijde in Leidsche Rijn Utrecht. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract met Action. Ook Sushi Fusion to Go en Versmarkt Ideal Market vestigen zich dit jaar nog in het winkelcentrum.

Edwin van de Woestijne, Fund Director ASR Dutch Prime Retail Fund: “De komst van Action is een welkome aanvulling op de bestaande branchering van landelijke trekkers en zelfstandig ondernemers. Winkelcentrum Terwijde versterkt hiermee haar positie in Leidsche Rijn Utrecht. Met de vestiging van Sushi Fusion to Go en Versmarkt Ideal Market later dit jaar is binnen 1 jaar na opening meer dan 85% van de winkelvloeroppervlakte verhuurd. Een mooi resultaat.”

Winkelcentrum Terwijde
Winkelcentrum Terwijde is centraal gelegen tussen de wijken Terwijde en Het Zand in stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht. Het winkelcentrum biedt een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen en is uitstekend bereikbaar met ruime onbetaalde parkeergelegenheid.

Vorige