a.s.r. real estate

TK Maxx opent winkel in Rotterdam

04-11-2015

TK Maxx opent op 5 november een nieuwe winkel in het centrum van Rotterdam aan de kop van de Lijnbaan op het Binnenwegplein 25-27. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en TK Maxx tekenden hiervoor onlangs de huurovereenkomst.

De winkel heeft een oppervlakte van circa 2.195 m2 verspreid over de begane grond (circa 615 m2) en de eerste verdieping (circa 1.580 m2). a.s.r. vastgoed vermogensbeheer voegde hiervoor drie winkels samen en bracht een nieuwe pui aan waardoor de zichtbaarheid van de winkel aanzienlijk werd vergroot.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde, als exclusieve adviseur van TK Maxx, de aanhuur van de winkel. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, handelend namens het ASR Dutch Prime Retail Fund, werd bij deze transactie ondersteund door Nieuw Holland Projectontwikkeling en G&A Vastgoed. De transactie werd juridisch begeleid door Boekel namens a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en door Houthoff namens TK Maxx.

De internationale off-price multibrand retailer TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod van mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van grote merken en designers tegen prijzen die tot wel 60% lager liggen dan de adviesprijzen. TK Maxx is onderdeel van het Amerikaanse TJX Companies. De retailer is actief in zestig landen met ruim 1.400 winkels, waarvan circa 1.000 in de Verenigde Staten en heeft de ambitie de komende jaren fors te expanderen op de Nederlandse winkelmarkt.

 

Vorige