a.s.r. real estate

Nieuwe huurovereenkomsten voor Markt 44 en Markt 59 te Den Bosch

16-11-2015

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot recentelijk twee nieuwe huurovereenkomsten voor winkelruimten aan de Markt in s’-Hertogenbosch. Met Divites Holding NV (exploitant van de franchiseformule Australian Homemade) voor circa 45 m2 winkelruimte aan de Markt 44 en met WAM DENIM voor circa 420 m2 aan de Markt 59.

Zowel de Markt 44 als de Markt 59 zijn eigendom van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Voor de transactie van de Markt 59 trad RSP Makelaar namens a.s.r. vastgoed vermogensbeheer op en KroesePaternotte namens WAM DENIM.

WAM DENIM is een kledingbedrijf dat Italiaanse kleding verkoopt. De twee eigenaren begonnen in 2001 met de verkoop van kleding op een weekendmarkt. In slechts enkele jaren groeide het bedrijf explosief en richtte ze hun eigen groothandel op. De succesvolle keten opende tientallen winkels waaronder een winkel op de Kalverstraat in Amsterdam en in De Passage in Den Haag. Inmiddels wordt WAM DENIM over de hele wereld verkocht.

Het Veenendaalse bedrijf Australian Homemade is een franchiseformule met een internationaal opererende ijs- en bonbonketen met winkels in o.a. Nederland, Duitsland, Spanje, Egypte en de Verenigde Staten. Naast ijs verkopen de filialen van Australian bonbons, snacks en koude en warme dranken.

Vorige