a.s.r. real estate

Start bouw energiezuinige woningen in Zwolle

20-10-2015
Start bouw energiezuinige woningen in Zwolle

In Zwolle start vandaag officieel de bouw van vijftig woningen. Wethouder Rene de Heer van de gemeente Zwolle en Robbert van Dijk van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer verrichten de openingshandeling. Sustay is de ontwikkelaar van het project.

De vijftig woningen zijn gelegen in de wijken Frankhuis en Breecamp op nieuwbouwlocatie Stadshagen, ten noordwesten van het centrum van Zwolle. De woningen zijn ontworpen door I_KB Architecten en worden gerealiseerd door Schutte Bouw. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer gaat dertig woningen verhuren in de vrije sector namens het ASR Dutch Core Residential Fund. De woningen worden zeer duurzaam gebouwd en voor een deel van het project energiezuinig (epc 0) uitgevoerd waardoor de woonlasten extra laag zijn.

Vorige