a.s.r. real estate

Open dag op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

04-08-2015

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek in Afferden Limburg houdt op zondag 23 augustus open dag van 11.00-16.00 uur. Tijdens deze open dag kunt u kennis maken met Paviljoen Bleijenbeek, het landgoed Bleijenbeek en de kasteelruïne.

Activiteiten
Er worden leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Zoals begeleide buggyritjes over de golfbaan, afslaan van golfballen, fungolf en diverse activiteiten voor kinderen. Ook kunt u zich aanmelden voor een rondleiding in de kasteelruïne Bleijenbeek om 11.30 en 14.00 uur. Meer informatie over deze dag en de mogelijkheid om u hiervoor aan te melden vindt u op de website van de golfbaan.

Landgoed Bleijenbeek
Landgoed Bleijenbeek ligt in het noordelijk deel van Nationaal Park Maasduinen bij het dorp Afferden in Limburg. Het hart van dit 270 hectare omvattende landgoed, gelegen in een bosrijk rivierduinlandschap, wordt gevormd door de kasteelruïne en de omliggende gracht. Van oudsher was deze omringd door kleinschalig agrarisch cultuurlandschap en verspreid liggende boerderijen. Verzekeringsmaatschappij a.s.r., eigenaar van het landgoed, zet zich in om het landgoed duurzaam in stand te houden. Lees meer over landgoed Bleijenbeek.

Adres Paviljoen Bleijenbeek: Bleijenbeek 14, 5851 EE Afferden.

Vorige