a.s.r. real estate

Geweldige sfeer bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer tijdens Grand Départ in Utrecht

04-07-2015

Samen met genodigden keken collega’s van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer zaterdag 4 juli naar de Grand Départ in Utrecht. Een uniek evenement met een geweldige sfeer. Het parcours van de Proloog liep langs het gerenoveerde hoofdkantoor van a.s.r. Aanleiding voor a.s.r. vastgoed vermogensbeheer om gasten uit te nodigen om de Proloog én het gerenoveerde kantoor van dichtbij te komen bekijken. Bekijk de sfeerimpressie. 

Bij binnenkomst kreeg iedereen een flesje water en een petje om de hitte die dag een beetje weerstand te bieden. De Proloog werd binnen via grote tv-schermen gevolgd, maar vooral ook live langs de hekken van het parcours! In totaal verwelkomde a.s.r. die dag 700 collega’s en ruim 2400 gasten.

Vorige