a.s.r. real estate

Burgemeester Van Aartsen opent Amadeus Den Haag

22-05-2015
Burgemeester Van Aartsen opent Amadeus Den Haag

Vandaag, vrijdag 22 mei, wordt Amadeus officieel geopend door Burgemeester Van Aartsen.

Chic en trendy wonen en winkelen op een bruisende toplocatie in het centrum van Den Haag. Dat is Amadeus. Na een intensieve bouwperiode van 2,5 jaar, op een uitdagende, binnenstedelijke locatie is de binnenstad van Den Haag een toekomstig monument rijker. Samen met a.s.r. vastgoed ontwikkeling heeft Provast ruim 10 jaar gewerkt aan deze spectaculaire ontwikkeling.

Het markante gebouw is 51 meter hoog en huisvest de grootste Primark van Nederland, die in december 2014 de deuren heeft geopend en zijn stempel inmiddels op de stad heeft gedrukt. Daarboven zijn verdeeld over elf woonlagen 76 comfortabele appartementen gerealiseerd, 36 koop- en 40 huurappartementen inclusief parkeerplaats. De binnentuin die mooi aansluit bij de klassieke uitstraling van het gebouw, maakt het geheel compleet. Alle winkelruimten en appartementen zijn verhuurd, dan wel verkocht voor oplevering. Het ASR Dutch Core Residential Fund is eigenaar van de huurappartementen en de winkelplint is eigendom van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

www.amadeusdenhaag.nl

Vorige