a.s.r. real estate

Klaas Boekschoten naar finale Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015

22-04-2015
Klaas Boekschoten naar finale Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015

Klaas Boekschoten van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is door naar de finale voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015. Hij was een van de winnaars van het debat tijdens het Vastgoed Trends Congres.

Tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2015 vond het 1e debat plaats waarin de 5 kandidaten streden voor 3 finaleplaatsen voor deze Talent Award. Elke kandidaat moest tegenover de 150 aanwezige vastgoedprofessionals een stelling verdedigen en de medekandidaten ondervragen. De stelling die Klaas moest verdedigen was ‘Flexibele kantoorgebouwen gaan de dienst uitmaken, exploitatiemodel moet radicaal op z’n kop.’

Na twee presentaties en enkele korte debatten maakte juryvoorzitter Pieter Affourtit, algemeen directeur WPM Groep, bekend dat Klaas Boekschoten (a.s.r. vastgoed vermogensbeheer), Suze Gehem (De Groene Grachten) en Guido van der Molen (Stec Groep) doorgaan naar de finale. 

De finalisten treffen elkaar tijdens het slotdebat op de vastgoedbeurs Provada. Dan wordt bepaald wie zich uiteindelijk Young Talent 2015 mag noemen. Naast het debat, kijkt de jury ook naar de blogactiviteiten van Klaas en wie de meeste stemmen heeft. Breng voor 4 juni uw stem op hem uit via www.vastgoedyoungtalentaward.nl. U kunt Klaas ook volgen via LinkedIn en Twitter (@BoekschotenK).

Vorige