a.s.r. real estate

Klaas Boekschoten genomineerd voor Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015

18-03-2015

Klaas Boekschoten, senior accountmanager bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is genomineerd voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015. Hij gaat de komende maanden de strijd aan met vier andere genomineerden via blogs en debatten. Daarnaast moet hij online stemmen verzamelen via www.vastgoedyoungtalentaward.nl.

Klaas BoekschotenKlaas is blij verrast over zijn nominatie. ‘Als Young Vastgoed Professional sta ik voor het doorbreken van oude denkwijzen en probeer ik creatief om te gaan met de veranderende omgeving en professionals om mij heen. Verder heb ik een duidelijke eigen visie met oog voor persoonlijk contact en maatwerk. Zo zal ik mij ook presenteren tijdens de debatrondes.’

Debat
De genomineerden gaan bij het Vastgoedmarkt Trends Congres op 21 april met elkaar in debat. Er blijven dan drie genomineerden over die tijdens de finaleronde op de PROVADA opnieuw met elkaar in debat gaan. Op donderdag 4 juni maakt de jury de winnaar bekend.

De andere kandidaten voor de Award zijn: 
- Mede-initiatiefnemer Suze Gehem van De Groene Grachten 
- Portfoliomanager Floris Haentjens van Inside Investments 
- Eigenaar Mark van Kan van het Haagse beheer- en herontwikkelingsbedrijf Bouwkundig Beheer 
- Senior adviseur Guido van der Molen van Stec Groep.

Vorige