a.s.r. real estate

199 appartementen Utrecht Terwijde Centrum succesvol verhuurd

19-03-2015

De handtekening onder het laatste huurcontract van de 199 appartementen in Terwijde Centrum is gezet. Daarmee is, een succesvolle verhuur afgesloten. Het gaat om mooi afgewerkte appartementen (met parkeerplaats en eigen buitenruimte)boven het winkelcentrum Terwijde in Utrecht Leidsche Rijn.

Beumer Garantiemakelaars en Van ’t Hof Rijnland waren verantwoordelijk voor de verhuur. Julius Ter Haar (Beumer Garantiemakelaars): “De appartementen in Terwijde centrum zijn een fantastische belegging voor onze opdrachtgever a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. De appartementen zijn licht en ruim en liggen op maar 6 treinminuten afstand van Utrecht CS., Daarnaast zijn ze compleet afgewerkt met onder andere een luxe keuken.  Alle  woningen zijn verhuurd. Voor ons hét bewijs dat er grote vraag is naar goede huurwoningen in Utrecht.”

De woningen zijn een belegging van het  ASR Dutch Core Residential Fund, het woningfonds dat beheerd wordt door a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.

Voor meer informatie en een impressie van de woningen ziewww.hureninterwijde.nl

Vorige