a.s.r. real estate

Multizorg VRZ huurt circa 530 m² in kantoorgebouw YinYang in Utrecht

19-02-2015

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en Multizorg VRZ B.V. hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor het kantoorgebouw YinYang aan de Euclideslaan 1 te Utrecht. De overeenkomst heeft betrekking op circa 530 m² kantoorruimte op de bovenste verdieping.

Multizorg VRZ doet de landelijke zorginkoop namens de volgende zorgverzekeraars: ONVZ, a.s.r., Eno en Zorg en Zekerheid.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens a.s.r. vastgoed vermogensbeheer de transactie tot stand, samen met CBRE B.V.

In april 2014 heeft EY, gespecialiseerd in accountancy en belastingadvies, eveneens een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 2.300 m² in YinYang.

Het markante kantoorgebouw YinYang is recentelijk grondig gerenoveerd en van een single- naar multi-tenantgebouw getransformeerd. De kantoorverdiepingen kregen een meer open karakter, de buitenruimte is aangepakt en de klimaatinstallaties geüpgraded. Op de begane grond is een ontmoetingsplein gecreëerd met voorzieningen, zoals een lunchgelegenheid, een representatieve bemande receptie en een nieuw vergadercentrum, om de gebruikers te faciliteren. Door het gebruik van duurzame materialen en methoden, is het duurzaamheidsniveau verhoogd naar een energieprestatielabel A.

Kantoorgebouw YinYang is een belegging van het ASR Property Fund N.V.

Vorige