a.s.r. real estate

Scriptie Lizzy Butink genomineerd voor de NRW Scriptieprijs

14-01-2015

De scriptie: “De aantrekkelijkheid van Nederlandse binnensteden als investeringsmilieu voor institutionele vastgoedbeleggers” van Lizzy Butink, Senior Property Manager bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is genomineerd voor de NRW Scriptieprijs. De winnaar van de NRW Scriptieprijs zal op 20 januari 2015 bekend worden gemaakt.

De commissie Research & Educatie van NRW heeft de ingezonden Masterscripties uit het studiejaar 2013-2014 beoordeeld en een shortlist samengesteld met drie genomineerden. Met de Scriptieprijs wil NRW jong talent een platform bieden om zich te presenteren aan de markt. De prijs heeft tot doel om scripties op WO-niveau die relevant zijn voor de winkelsector in brede zin voor het voetlicht te brengen en op deze manier kennis over de winkelmarkt te ontsluiten.

De drie genomineerden zijn:
• Lizzy Butink, Universiteit Utrecht, Master Economische Geografie – De aantrekkelijkheid van Nederlandse binnensteden als investeringsmilieu voor institutionele vastgoedbeleggers.
• Lieke van Delft, Universiteit Eindhoven, Master Real Estate Management & Development – Omni channel shopping behaviour during the customer journey.
• Stefan Janssen, Universiteit Eindhoven, Master Real Estate Management & Development – The role of sense of place in retail location choices.

De jury 
De komende periode gaat de jury de drie genomineerde scripties beoordelen en uiteindelijk een winnaar aanwijzen. De jury van de NRW Scriptieprijs bestaat uit Boris van der Gijp, Achmea Vastgoed, Jan Meerman, INretail, Paul Tankink, TVC Real Estate, Jeroen Verwaaijen, Strabo bv en staat onder voorzitterschap van Paulus Jansen, wethouder gemeente Utrecht.

De beoordeling 
De belangrijkste criteria waarop de jury zal letten in haar beoordeling zijn: – de kwaliteit van de scriptie qua breedte, diepte, gehanteerde methodologie, conclusies en aanbevelingen; – de relevantie voor de winkelmarktsector; – de innovatieve aspecten en originaliteit.

 

Vorige