a.s.r. real estate

Bekendmaking winnaar huurders enquête 2014

27-01-2015

Bekendmaking winnaar huurders enquête 2014

In het laatste kwartaal van 2014 heeft ASR Vastgoed Vermogensbeheer B.V. een huurderstevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder alle woninghuurders. Dit onderzoek biedt ons veel inzicht in de woonbeleving van onze huurders. Bovendien  geeft het ons concrete handvatten om onze processen en dienstverlening én die van de vastgoedmanager te verbeteren.

Iets minder dan vorig jaar, maar toch nog 1259 huurders hebben aan het onderzoek meegewerkt en vulde de uitgebreide vragenlijst in. Onder de deelnemers werd één maand huurvrij verloot welke op deze website kenbaar gemaakt zou worden.

De gelukkige winnaar is de familie H.D. van der Wilt uit Utrecht. De winnaars zijn inmiddels telefonisch op de hoogte gesteld.

Wij zijn voornemens om het onderzoek in het laatste kwartaal van 2015 te herhalen en hopen dat er nog meer huurders de moeite nemen de huurdersenquête in te vullen.

Vorige