a.s.r. real estate

Opening Van Stockum in Amadeus Den Haag

17-11-2014
Opening Van Stockum in Amadeus Den Haag

Zaterdag 15 november heeft Van Stockum haar boekhandel in Amadeus aan het Spui 40 te Den Haag feestelijk geopend. Hiermee is de eerste winkelunit in Amadeus in gebruik genomen. Volgende maand opent ook Primark hier haar deuren. 

De nieuwe winkel aan het Spui ligt midden in het winkelgebied van Den Haag. Van Stockum aan het Spui is een paradijs voor de ware boekenliefhebber: 350 vierkante meter aan boeken in een uitgebreid assortiment. Dé nieuwe locatie voor culturele activiteiten, lezingen en signeersessies in het bruisende hart van de stad. Tijdens het winkelen even genieten van een kopje koffie en een bagel? Ook dat kan: bij Bagels & Beans in de nieuwe Van Stockum.

Amadeus
Amadeus is gelegen op de hoek van Kalvermarkt/Stadhuis in het A1 winkelhart van Den Haag. Het project bestaat uit 8.500 m² winkels. De ontwikkeling omvat verder 36 koopappartementen en penthouses, 40 luxe huurappartementen en een eigen parkeergarage. Het ontwerp is van Bedaux de Brouwer architecten en de bouw is in handen van Züblin. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer kocht namens het ASR Dutch Core Residential Fund de 40 huurappartementen en namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de winkelruimte.

Vorige