a.s.r. real estate

Winkelcentrum Hoge Vucht in Breda krijgt een nieuw dak

18-08-2014
Winkelcentrum Hoge Vucht in Breda krijgt een nieuw dak

Maandag 18 augustus starten de werkzaamheden voor het plaatsen van een nieuw dak op Winkelcentrum Hoge Vucht. Het bestaande ’tentdak’ in het middengebied wordt vervangen door een vaste constructie. Daarmee krijgt het winkelcentrum meteen meer lichtinval en een modernere uitstraling.

Gedurende de bouwperiode, die naar verwachting tot eind oktober gaat duren, blijven alle winkels gewoon open en bereikbaar voor het winkelend publiek! De werkzaamheden worden afgescheiden door een bouwhek, waarbij de loopruimte voor de bezoekers zo breed mogelijk wordt gehouden. Bouwoverlast kan nooit helemaal voorkomen worden, maar opdrachtgever a.s.r. vastgoed vermogensbeheer doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken. “We houden zo veel als mogelijk rekening met de openingstijden van de winkels. Ook omwille van de veiligheid zullen bepaalde sloop- en montagewerkzaamheden buiten winkeltijden worden verricht” zegt Ingrid Heuts, asset manager bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.

2 fasen
De bouw zal in de 2 fasen worden verricht. In fase 1 wordt het oude tentdak gedemonteerd en worden de voorbereidingen getroffen voor montage van het nieuwe dak. Rond het bouwhek is een looppad van 3 meter zodat alle winkels goed bereikbaar blijven. In fase 2 wordt het nieuwe dak geplaatst en de nieuwe bestrating aangebracht. Het looppad rondom de bouwactiviteiten wordt dan verruimd naar 4 meter.

Winkelcentrum Hoge Vucht
Winkelcentrum Hoge Vucht heeft met meer dan 60 winkels een zeer compleet aanbod. Met het nieuwe dak wordt de ambiance verbeterd. Een gezelliger sfeer zowel voor de dagelijkse boodschappen als ook voor het ’echte winkelen’. Winkelcentrum Hoge Vucht in gelegen in Breda Noord, Moerwijk 14. Parkeren is gratis.

De bouw kan gevolgd worden via de website van het winkelcentrum: www.winkelcentrumhogevucht.nl.

Vorige