a.s.r. real estate

Verhuur appartementen Utrecht Terwijde gestart

31-07-2014

In Utrecht Terwijde, net over de Douwe Egbertsbrug en dus vlakbij de stad, worden 199 huurappartementen verdeeld over 5 woonblokken, verhuurd. De woonblokken verschillen onderling, qua uitstraling, grootte en aantal appartementen. De woonblokken variëren van 18 tot 56 appartementen, met twee-, drie- of vierkamerappartementen. Er is dus ieder wat wils!

Van alle gemakken voorzien

De appartementen in Terwijde wordenin de vrije sector verhuurd. De appartementen variëren van ca. 53 m2 tot ca 140 m² groot en hebben 2, 3 of 4 slaapkamers, een woonkamer en een heerlijk balkon of dakterras. De moderne badkamer is voorzien van een douche, een dubbele wastafel en een tweede toilet. De luxe witte keuken heeft een mooi donker composiet stenen blad en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur; een gaskookplaat, een afzuigkap, een koel- en vriescombinatie, een combimagnetron en een vaatwasser.

De wanden zijn wit afgewerkt, dus je hoeft er niet veel meer aan te doen. Voor de ‘persoonlijke touch’ leg je er een vloerbedekking naar smaak in en hang je mooie gordijnen n de kleur naar wens op. Kortom, van alle gemakken voorzien!

Je kan een appartement huren vanaf ca € 700,- tot ca. € 1200,-per maand. 

Voordelen van huren

Het huren van een appartement in Terwijde biedt vele voordelen. Zo heb je geen hoge onderhoudskosten en geen onzekerheid over de woonlasten. Het huren van een appartement brengt een bepaalde mate van flexibiliteit met zich mee, omdat je geen lange termijnverbintenis hoeft

aan te gaan, zoals bij een koopwoning. Na het eerste jaar kun je namelijk maandelijks de huur beëindigen. De hypotheeklasten van een eigen huis zijn niet aan de orde, je hoeft niet wakker te liggen van de vraag of jouw woning meer of minder waard is geworden. Met een huurappartement kom je niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Je weet van tevoren precies wat je iedere maand aan huur moet betalen. Dat is wel zo overzichtelijk.

Ligging en bereikbaarheid

Terwijde Centrum ligt vlakbij de Douwe Egbertsbrug, dus hartje stad is ook per fiets makkelijk te bereiken. Daarnaast woon je naast het station Utrecht Terwijde en ben je met 6 minuten op Utrecht CS.

Maar ook de gezellige dorpen Vleuten, De Meern en Maarssen zijn dichtbij!

Heb je een auto? De snelwegen A2 en A12 zijn dichtbij. Ideaal toch?!

Modelwoning geopend

Nieuwsgierig naar de appartementen van Terwijde? De oplevering is medio 4e kwartaal 2014, maar je kan nu alvast een kijkje nemen in de modelwoning. Deze is elke donderdag en vrijdag van 15.00 uur tot 17.00 uur geopend: Louis Armstrongboulevard 4, Utrecht (tegenover station Utrecht Terwijde).

 

Verhuur en informatie

Van ’t Hof Rijnland: 088-126 6660

Beumer Garantiemakelaars: 030-677 6000

 

Website  : www.hureninterwijde.nl
Facebook: www.facebook.com/woneninterwijdecentrum
Twitter    : @WonenInTerwijde

Vorige