a.s.r. real estate

Amadeus Den Haag volledig verhuurd

07-07-2014
Amadeus Den Haag volledig verhuurd

Van Stockum terug in het centrum van Den Haag

Ontwikkelingsmaatschappij Kalvermarkt (een joint venture van Provast en a.s.r. vastgoed ontwikkeling) heeft alle winkelruimte in het project Amadeus Den Haag een half jaar voor oplevering volledig verhuurd. In de unit van 350 m² komt boekhandel Van Stockum, een begrip in Den Haag.

Van Stockum 2.0
Van Stockum komt op een dynamische locatie naast de flagship store van Primark. De unit op de begane grond beschikt over een dubbel hoge etalage voor optimale zichtbaarheid. Het gerenommeerde Anne&Max zal de exploitatie van het horecadeel verzorgen. De winkel brengt Van Stockum terug als beeldbepalende boekhandel in het Haagse centrum. Van Stockum 2.0: een winkel die zich onderscheidt door uitstraling, assortiment en vakkennis.

Amadeus
Amadeus is gelegen op de hoek van Kalvermarkt/Stadhuis in het A1 winkelhart van Den Haag. Het totale plan bestaat uit 8.500 m² winkels. De ontwikkeling bevat verder 36 koopappartementen en penthouses en 40 luxe huurappartementen en een eigen parkeergarage. Het ontwerp is van Bedaux de Brouwer architecten en de bouw is in handen van Züblin. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is eigenaar van de 40 huurappartementen en kocht namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de winkelruimte.

Deze transactie werd voor Ontwikkelingsmaatschappij Kalvermarkt begeleid door JNW Makelaars en vanuit Van Stockum door Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting.

Vorige