a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer benoemt MVGM Zuid tot beste woningbeheerder

23-04-2014

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft MVGM Woningmanagement Breda uitgeroepen tot beste woningbeheerder. Van de zes vastgoedbeheerders die voor a.s.r. vastgoed vermogensbeheer werkzaam zijn, werd MVGM als beste beoordeeld op technische, commerciële en administratieve onderdelen. Ook de resultaten van het jaarlijkse huurderstevredenheidsonderzoek werden meegewogen.

Onno Hoff, Managing Director Residential van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, is te spreken over de prestaties van MVGM Woningmanagement Breda: “Zowel in onze eigen beheerdersbeoordeling als die van de huurders, scoort MVGM in de top. Overall komen ze als beste uit de bus en dat is verdiend. Een constante hoge kwaliteit leveren is een eis die we aan onszelf, maar ook aan onze beheerders opleggen. MVGM Woningmanagement Breda heeft dat in 2013 het beste gedaan.”

Eddy Smit, Algemeen Directeur van MVGM, is blij met de waardering voor de klantgerichte werkwijze van MVGM Woningmanagement. “We zien de benoeming als een bevestiging van de kwaliteit die wij als vastgoedregisseur leveren.”

Vorige