a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sluit contract met Imtech Security Solutions

25-11-2013

Per 1 januari 2014 heeft a.s.r vastgoed vermogensbeheer een contract gesloten met Imtech Security Solutions. Vanaf die datum onderhoudt Imtech Security Solutions alle automatische toegangsmiddelen van alle woningen, winkels en kantoren van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Hiermee is het aantal contractspartijen van 24, met circa 155 eenheden, teruggebracht  naar 1 contractspartij. Dit levert  een flinke kostenbesparing op. 

Het offertetraject werd begin dit jaar opgezet en resulteerde uiteindelijk in een overeenkomst met Imtech Security Solutions. Naast een vermindering van het aantal contactmomenten met verschillende leveranciers, levert het nieuwe contract ook nog eens een besparing op van circa 50% ten opzichte van de bestaande overeenkomsten met de 24 afzonderlijke partijen. Bovendien wordt er jaarlijks een indicatie gegeven van de te verwachten levensduur, waardoor er een beter beeld is van de te verwachten kosten in de toekomst. 

Onder toegangsmiddelen vallen onder andere; automatische deuren, tourniquets, slagbomen, speedgates, automatische hekken en overhead deuren. 

Vorige