a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer verhuurt 3 winkelpanden in Sassenheim

30-09-2013

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft onlangs namens het ASR Dutch Prime Retail Fund drie winkelpanden verhuurd aan het Voorhavenkwartier in Sassenheim. De huurders zijn SUBWAY, Vlaaien- en kadoartikelenwinkel Leuk & Lekker en Bloemenatelier Capri Natural Art. 

De verhuurde winkelpanden maken deel uit van het centrumplan “Voorhavenkwartier” en zijn gelegen in het centrum van Sassenheim. Het centrumplan bedraagt ca. 4.000 m2 en is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

De winkeloppervlakte van SUBWAY bedraagt 120 m2, Leuk & Lekker 90 m2 en Bloemenatelier Capri Natural Art 100 m2.

Oranjestate Vastgoed heeft namens a.s.r. vastgoed vermogensbeheer alle huurtransacties begeleid.

Vorige