a.s.r. real estate

a.s.r. opent bos voor marathon

09-09-2013
a.s.r. opent bos voor marathon

De atletiekvereniging  Pijnenburg uit Soest organiseert op 13 oktober een bosmarathon voor hardlopers. Met afstanden oplopend tot 31,5 kilometer voor de marathon wordt een heel gebied bestreken rondom Soest. Daarin is ook een route door Landgoed Hees opgenomen dat al 25 jaar in bezit is van a.s.r. Dit opmerkelijke natuurgebied van maar liefst 185 hectare bos leent zich uitermate goed voor een looproute door de bossen. Voor de marathonloop kunnen deelnemers (ook jeugd) zich opgeven bij de A.V. Pijnenburg. Naast de marathon van 31,5 kilometer staan er ook trajecten op het programma  voor Nordic Walking en Power Walking van 10,5 kilometer.     

Het bos van Landgoed Hees is overigens ook een herinneringsbos. Nabestaanden kunnen tegen betaling een boom planten ter nagedachtenis aan een overledene en de as daar uit strooien. Op www.herinneringsbos.nl lees je meer info daarover.   

 

Vorige