a.s.r. real estate

a.s.r. koopt winkelpand in binnenstad Eindhoven

17-09-2013

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer  heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een winkelpand in de binnenstad van Eindhoven gekocht van een particuliere belegger. Het betreft de winkel aan de Demer 9, waarin Parfumerie Douglas gevestigd is.

Het naastgelegen pand aan de Demer 5 maakt al onderdeel uit van de portefeuille van het ASR Dutch Prime Retail Fund. De Demer ligt in het hart van het winkelgebied van Eindhoven.

Deze aankoop ligt in lijn met de strategie van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het ASR DPRF investeert in hoogwaardig winkelvastgoed. Beleggingen met een intrinsieke kwaliteit waarbij de combinatie van de locatie, de winkelruimte en de retailer toegevoegde waarde creëert.

Odekerken Retail trad op als adviseur van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.

Vorige