a.s.r. real estate

ASR Vastgoed Vermogensbeheer verkoopt een aantal woningcomplexen

14-03-2013

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft afgelopen maand een aantal complexen uit haar woningportefeuille verkocht. Zo is onder andere het woningcomplex aan de Batavierenstraat in Weert verkocht aan beleggingsmaatschappij Grouwels. Binnenkort wordt de verkoopportefeuille met meerdere woningcomplexen uitgebreid.

De verkoop is in lijn met de strategie van ASR Vastgoed Vermogensbeheer om de woningportefeuille te verjongen en focus aan te brengen. Het komende jaar worden 577 nieuwbouwwoningen opgeleverd die ASR Vastgoed Vermogensbeheer weer aan haar portefeuille toevoegt. 

De verkoopportefeuille is verdeeld in een aantal complexen, van zowel eengezinswoningen als appartementen, verspreid over heel Nederland. ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft de organisatie en coördinatie van het verkoopproces toevertrouwd aan ABC Beleggingen in Arnhem.

 

Vorige