a.s.r. real estate

ASR Vastgoed Vermogensbeheer verhuurt aan Durlinger Schoenen B.V. in winkelcentrum Hoge Vucht te Breda

25-03-2013

ASR Vastgoed Vermogensbeheer verhuurt namens het ASR Dutch Prime Retail Fund aan Durlinger Schoenen B.V. in winkelcentrum Hoge Vucht te Breda. De schoenenformule van Durlinger vormt een mooie aanvulling op de bestaande branchering binnen het winkelcentrum. D-Reizen verhuisde binnen het winkelcentrum.

De afdeling winkelcentrummanagement van Grontmij Vastgoedmanagement heeft, samen met ASR Vastgoed Vermogensbeheer, circa 227 m2 winkelruimte verhuurd aan Durlinger Schoenen B.V. in winkelcentrum Hoge Vucht te Breda. De schoenenformule van Durlinger vormt een mooie aanvulling op de bestaande branchering binnen het winkelcentrum. 

Voor het tot stand komen van de verhuurtransactie zijn twee winkels samengevoegd, waaronder de winkel van D-Reizen, zodat er een grote winkelruimte beschikbaar is. RSP Makelaars 's-Hertogenbosch heeft in deze transactie Durlinger Schoenen B.V. geadviseerd. 

D-Reizen is een nieuwe huurovereenkomst aangegaan en verhuisde naar een andere locatie binnen het winkelcentrum Hoge Vucht.

Winkelcentrum Hoge Vucht is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund en is het grootste overdekte wijkwinkelcentrum van Breda. Het winkelcentrum bestaat uit 64 winkels en heeft een omvang van totaal circa 16.000 m2 met gratis parkeren.

 

Vorige