a.s.r. real estate

Winnares klanttevredenheidsonderzoek woninghuurders 2012 bekend

25-02-2013

Eind 2012 heeft ASR Vastgoed Vermogensbeheer haar 6000 woninghuurders aangeschreven voor een deelname aan een eerste klanttevredenheidsonderzoek. Ruim 2000 woninghuurders hebben hier aan meegedaan. Onder de respondenten werd een maand huur vrij verloot. De winnares is nu bekend: Mevrouw van Dun van de Bijsterveldenlaan uit Tilburg. De gelukkige is inmiddels op de hoogte gesteld en was blij verrast met haar prijs.

In het klanttevredenheidsonderzoek werden diverse vragen gesteld over de woning, woonomgeving, de dienstverlening van de beheerder en van ASR, de klachtafhandeling en de wensen ten aanzien van energie.

Het gehele onderzoek scoorde gemiddeld een 7,5. Per onderdeel pakken wij nu onderwerpen op om volgend jaar nog beter te scoren.

Wij willen alle respondenten bedanken voor de deelname!

Vorige